GMP-laborant/produktionstekniker

Cell2Cure udvider sin organisation – derfor vi søger en laborant eller laboratorietekniker til en fuldtidsstilling per 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Vi kan tilbyde dig en varieret hverdag og et job, hvor du kan være med til at gøre en forskel for en stor gruppe af patienter, som i dag ikke har andre behandlingsmuligheder. Du vil bevæge dig rundt i et hektisk men engageret innovativt miljø med et stærkt tværfagligt samarbejde.

Du bliver en del af Cell2Cures produktionsteam, hvor du skal deltage i steril produktion i renrum og kvalitetskontrol af stamcelleprodukter til klinisk brug. Du deltager også i vedligehold, forbedring og udvidelse af vores teknologiske platform.

Vores produktionsapparat er delvist automatiseret og inkluderer isolering af celler fra væv, opformering af celler i bioreaktorer, nedfrysning,
kvalitetskontrol, stabilitetsundersøgelser og tilhørende GMP-dokumentation. Til kvalitetskontrol anvendes bl.a. celledyrkning, mikrobiologiske analyser, ELISA og flow cytometri.

Cell2Cure

Vi er en mindre dansk biofarmaceutisk virksomhed, der udvikler og producerer forsøgslægemidler baseret på stamceller isoleret fra fedtvæv. Vores celleprodukter bliver i dag afprøvet til behandling af en række forskellige sygdomme i egne og eksterne kliniske forsøg, både nationalt og internationalt.

Vi arbejder helt i front af udvikling af klinisk stamcellebehandling. Det kræver både gåpåmod og kreativitet og belønnes med stort ansvar og indflydelse på opgaveløsninger. Du vil blive en aktiv del af en mindre gruppe dedikerede iværksættere, forskere og udviklere, der alle har mange forskelligartede funktioner og sætter en stor ære i at løfte i flok.

Roller og ansvar

Du skal arbejde efter GMP-retningslinjer og vil være involveret i en bred vifte af kritiske opgaver, der understøtter:

  • Produktion og kvalitetskontrol af celleprodukter
  • Kvalificering og vedligehold af apparatur
  • Kvalificering og vedligehold af produktionsfacilitet
  • Validering af GMP-processer
  • Udviklingsopgaver
  • Færdigheder og kompetencer

Vi søger en laborant / laboratorietekniker, der har et struktureret mindset, er indstillet på et tæt teamsamarbejde, men som også kan arbejde
selvstændigt. Vi ser gerne, at du har erfaring med GMP-produktion, sterilteknik, celledyrkning, automatiseret produktionsteknologi og IT.

Vi forventer, at du er fleksibel, omstillingsparat, har evnen til at håndtere flere opgaver samtidigt, når der er travlt, har en god portion initiativ og gåpåmod samt er en god holdspiller.

Ansøgning

Har du lyst til at være med i vores projekt, som potentielt vil kunne gøre en positiv forskel for mange patienter, så send en ansøgning.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Mandana Haack-Sørensen på tlf. 21 78 28 24.

Vi behandler ansøgningerne, som vi modtager dem, og gennemfører interviews med kvalificerede kandidater løbende, så send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgning

Ansøgningsfrist

As soon as possible

Kontor

Søborg

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.